IPad-ul meu este dezactivat și spune „Conectează-te la iTunes”! Iată De ce și soluția.

My Ipad Is Disabled Says Connect Itunes

Aveți un iPad dezactivat și sunteți complet blocat. Vă spune să vă conectați la iTunes, dar nu sunteți sigur de ce. În acest articol, o voi face explicați de ce iPad-ul dvs. este dezactivat și vă arată cum să remediați definitiv problema !

De ce este iPad-ul meu dezactivat?

IPad-ul dvs. devine dezactivat dacă introduceți codul de acces incorect de prea multe ori la rând. Iată ce se va întâmpla dacă introduceți o parolă iPad incorectă de prea multe ori la rând:



pete întunecate pe dinți care nu sunt cavități
  • 1-5 încercări: ești bun!
  • 6 încercări: iPad-ul dvs. este dezactivat timp de 1 minut.
  • 7 încercări: iPad-ul dvs. este dezactivat timp de 5 minute.
  • 8 încercări: iPad-ul dvs. este dezactivat timp de 15 minute.
  • 9 încercări: iPad-ul dvs. este dezactivat timp de o oră.
  • 10 încercări: iPad-ul dvs. va spune: „iPad-ul este dezactivat. Conectați-vă la iTunes ”.



Este important să rețineți că puteți introduce aceeași parolă incorectă de câte ori doriți, fără a vă dezactiva iPad-ul. Deci, dacă parola dvs. a fost 111111, ați putea introduce 111112 de douăzeci și cinci de ori la rând fără a vă dezactiva iPad-ul.



Cum s-a dezactivat iPad-ul meu?

S-ar putea să vă gândiți la voi înșivă: „Așteptați un minut! Nu am introdus codul meu de acces incorect de zece ori! ” Probabil că este adevărat.

De multe ori, iPad-urile se dezactivează deoarece copiii mici cărora le place să atingă butoanele sau prietenii nebuni care vor să citească textele și e-mailurile introduc codul de acces greșit de zece ori la rând.

Pot debloca iPad-ul meu dezactivat?

Din păcate, iPad-ul dvs. nu poate fi deblocat după ce a fost dezactivat. Va trebui să vă conectați iPad-ul la iTunes și să îl restaurați.



Unii oameni cred că tehnologii Apple au un program software special sau soluționează această problemă, dar acest lucru nu este adevărat. Dacă accesați un magazin Apple cu iPad-ul dvs. dezactivat, acesta îl va șterge și vă va ajuta să îl configurați din nou. Mai jos, vă vom arăta cum să faceți acest lucru din confortul casei dvs., astfel încât să nu trebuie să faceți o călătorie la Apple Store.

Este prea târziu să-mi fac backup pentru iPad?

Da. Nu există nicio modalitate de a face backup pentru iPad după ce a fost dezactivat.

Cum să ștergeți iPad-ul dvs. dezactivat

Există două moduri de a șterge un iPad dezactivat - folosind iTunes sau iCloud. Vă recomandăm să utilizați iTunes, deoarece este un proces mai simplu și se poate face pe orice iPad.

Ștergeți iPad-ul folosind iTunes

Modul de a șterge iPad-ul folosind iTunes este să îl puneți în modul DFU și să îl restaurați. Acesta este cel mai profund tip de restaurare iPad și va șterge și reîncărca fiecare linie de cod de pe iPad. Consultați ghidul nostru pas cu pas pentru a afla cum să vă puneți iPad-ul în modul DFU !

Ștergeți iPad-ul folosind iCloud

Puteți șterge iPad-ul dvs. dezactivat folosind iCloud dacă a fost conectat la iCloud și Find My iPad a fost activat înainte de a fi dezactivat. Dacă doriți să utilizați iCloud pentru a vă șterge iPad-ul, accesați iCloud.com și introduceți ID-ul și parola Apple.

Apoi apasa Găsiți iPhone . Apoi, găsiți iPad-ul pe hartă și faceți clic Ștergeți iPad .

Configurarea iPad-ului

Acum că partea stresantă s-a încheiat, să configurăm iPad-ul din nou. Modul în care vă configurați iPad-ul va depinde de ce tip de copie de rezervă iPad aveți.

Meniul Configurare iPad va apărea după finalizarea restaurării DFU. Este același meniu pe care l-ați văzut când ați scos iPad-ul din cutie pentru prima dată.

flacăra lumânării împărțită în două

După ce vă configurați limba și alte câteva setări, veți accesa meniul Aplicații și date. Aici veți putea restabili backupul iPad-ului.

Restaurarea unei copii de rezervă iCloud

Dacă aveți o copie de rezervă iCloud, atingeți Restabiliți din backupul iCloud . IPad-ul dvs. nu trebuie să fie conectat la iTunes dacă restaurați dintr-o copie de siguranță iCloud.

Restaurarea unui backup iTunes

Dacă aveți o copie de rezervă iTunes, atingeți Restabiliți formularul Backup iTunes . Va trebui să vă conectați iPad-ul la iTunes pentru a restabili dintr-o copie de siguranță iTunes salvată. Odată ce iPad-ul dvs. este conectat, va apărea o solicitare în iTunes care vă arată cum să restaurați copia de rezervă.

Dacă nu aveți o copie de siguranță iTunes sau iCloud, vă recomandăm să deconectați iPad-ul de la iTunes pentru a accelera procesul de configurare. Puteți sincroniza iPad-ul cu biblioteca iTunes după ce l-ați configurat din nou.

La fel de bun ca de nou!

Ați restaurat iPad-ul dezactivat și puteți începe să îl utilizați din nou! Asigurați-vă că distribuiți acest articol prietenilor și familiei pe rețelele de socializare pentru a le informa ce să facă dacă iPad-ul lor este dezactivat. Nu ezitați să lăsați orice alte întrebări despre iPad-ul dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mulțumesc pentru lectură,
David L.